Nieuwerbrug
Nieuws
Agenda
Toeristeninformatie
Museum Nieuwerbrug
Wie, wat, waar?
Foto's en film
Links
watermerk
EHBO Nieuwerbrug

Contact: B. de Wit
ehbo.nieuwerbrug@hotmail.com

Nieuws 12 juni 2013

De afgelopen maanden zijn onze leden druk bezig geweest tijdens de herhalingslessen. Door het naspelen van ongevallen, het volgen van stukjes theorie, dit vaak in spelvorm, wordt jaarlijks de kennis van de EHBO opgefrist en op peil gehouden. Elk jaar zijn er een paar veranderingen die de leden zichzelf eigen moeten maken en dit vergt natuurlijk wel wat oefening. Ook het reanimeren en het oefenen met de AED komt tijdens de lessen een paar keer terug, wat als erg prettig wordt ervaren. Je kunt immers niet vaak genoeg oefenen. We hebben een fijn seizoen afgesloten vol leuke en uitdagende lessen.

Tijdens de jaarvergadering op 24 april zijn de nieuwe statuten goedgekeurd. De belangrijkste verandering daarin is dat de vereniging naast EHBO-leden ook AED-leden heeft. Na de vergadering is er onder het genot van een drankje en een hapje nog gezellig gebowld.

Helaas is vanwege gebrek aan belangstelling de nieuwe AED-cursus niet doorgegaan. Voor het volgende EHBO seizoen staat er een nieuwe beginnerscursus gepland. Zodra hiervoor de data bekend zijn zullen wij u hierover nader berichten. Ook kunt u dan de informatie op de website terugvinden.

Het evenementenseizoen is inmiddels in volle gang. Hier hebben onze vrijwilligers hun handen vol aan en we zijn erg blij met de inzet van deze mensen. Bij deze ook onze hartelijke dank en we hopen nog vaak een beroep op onze leden te mogen doen.

 

Wij wensen u een fijne zomer toe, zonder ongelukken.

EHBO bestuur Nieuwerbrug

 

Laatst bijgewerkt op: 12-06-2013
home | contact | sitemap | colofon

Voet Nieuwerbrug