Nieuwerbrug
Nieuws
Agenda
Toeristeninformatie
Museum Nieuwerbrug
Wie, wat, waar?
Foto's en film
Links
watermerk
Smullen in de Hooiberg

Van januari tot en met mei hebben we de levensvatbaarheid getest van het initiatief van beide kerken om op gezette tijden een maaltijd te organiseren i n een gezellig sfeer voor alleengaanden en alleenstaanden in Nieuwerbrug.
Dit initiatief is zo goed  aangeslagen dat inmiddels besloten is volgend seizoen door te gaan. Bijna alle keren zaten we vol, wat betekent dat 25 mensen zaten te eten. En na afloop hoorden we enthousiaste verhalen. In dezelfde frequentie als dit jaar (om de vijf of zes weken) zal het na de zomervakantie mogelijk zijn met elkaar te eten in de Hooiberg op Weijland 34. Met dank aan de restaurant de Florijn en Wim Ramakers en Cora Postema voor de locatie.
We zeggen er steeds bij: het is bedoeld voor iedereen die alleenstaand of alleengaand is en in Nieuwerbrug woont (of er bijna zijn hele leven heeft gewoond). en niet alleen voor leden van een van beide kerken. Gelukkig zien we dat ook terug in de bezoekers van dit jaar.
We laten weer een flyer maken waarop de data staan, maar u kunt nu vast noteren dat het gaat om 12 september, 16 oktober, 27 november, 9 januari, 13 februari, 27 maart, 14 mei en 26 juni.
Op de laatste keer van dit jaar is de flyer uitgedeeld. We zullen hem ook verspreiden onder trouwe bezoekers en hier en daar neerleggen. U kunt er ook naar vragen bij Tineke van Steenbergen ( 769071) of Ria Timmer (688110). Bij deze dames kunt u ook steeds minimaal een week van tevoren opgeven. We hopen u na de zomer weer te mogen begroeten.
Het comité “Smullen in de Hooiberg”: Ria Timmer, Adrie Smit, Ina Graafland, Tineke van Steenbergen en Hille Schilstra.

Smullen in de Hooiberg
Tijden: 17.45 uur - 20.00 uur
Waar: Weijland 34, Nieuwerbrug
Kosten: € 8,- drankje -3 gangenmenu - kopje koffie/thee
U kunt desgewenst gehaald en gebracht worden.
Opgeven: Tineke van Steenbergen tel.769071 of Ria Timmer tel. 688110
Contactpersoon: Hille Schilstra
voorzitter@brugkerk.nl


home | contact | sitemap | colofon

Voet Nieuwerbrug