Marco de Hollander op Koningsdag naar Nieuwerbrug

Nieuwerbrug aan den Rijn - Oranjevereniging Prinses Juliana, TAP evenementen en Hugo Beijeman zijn al enkele maanden bezig met de organisatie van Koningsdag 2020. De organisaties zijn bezig geweest met het bekijken en boeken van artiesten om deze dag zo gezellig mogelijk te maken voor jong en oud. Inmiddels is de eerste artiest geboekt: Marco de Hollander.

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de 'Vrolijkste Volkszanger van Nederland' die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Hij weet met zijn oer-Hollandse repertoire het publiek in te pakken. Met nummers als 'Dit wordt een avond', 'Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht' en 'Jij bent de leukste' scoorde hij leuke hits. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek óp zijn kop. Dat gaat dus al een geweldig feest worden. Volgende maand hoopt de organisatie nog meer bekend te maken over het Koningsdagprogramma in Nieuwerbrug aan den Rijn.
SPONSOREN
Ook zijn de organisatoren druk bezig met het aanschrijven van sponsoren en gelukkig hebben ze al veel positieve reacties binnen gekregen. Als u nog geen brief hebt gehad, maar wel wilt sponsoren, dan kunt u contact opnemen met Carla Vonk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41970684.

Bron: Kijk op Bodgraven-Reeuwijk 8 januari 2020

'Nieuwerbrug wordt steeds mooier!'

Nieuwerbrug aan de Rijn -Over negen maanden vindt de zogeheten 'herinrichting' plaats van het dorp Nieuwerbrug aan den Rijn binnen de bebouwde kom. In hoofdlijnen bestaat deze herinrichting uit het opbreken/aanbrengen van elementenverharding, groenvoorzieningen en asfalt. Maandelijks geeft de uitvoerder een update. De feestdagen zijn voorbij en de werkzaamheden worden weer opgepakt. Dit gebeurt op het plein aan de Graaf Florisweg, waarbij de Graaf Albrechtstraat wordt afgesloten. De Graaf Florisweg blijft verder open voor verkeer, daar de Korte Waarder vanaf de Graaf Lodewijkstraat wordt afgesloten. Hier worden uitwijkplaatsen gerealiseerd. Wanneer de uitwijkplaatsen zijn gemaakt, gaat de Korte Waarder weer open. Vanaf 21 januari gaat de Graaf Florisweg en Weijpoort dicht. Hierbij wordt een omleiding ingesteld. Op de Korte Waarder binnen de bebouwde kom is het asfalt hersteld met een nieuwe onderlaag. De weg is weer begaanbaar. De plaatsing van de top- ofwel deklaag van het asfalt zal in de loop van 2020 in combinatie met de asfaltwerkzaamheden aan de Weijpoort plaatsvinden. Daarnaast is het trottoir nagenoeg gereed met de desbetreffende inritten. In het algemeen vraagt de uitvoerder aandacht voor de veiligheid in het verkeer, middels het navolgen van signalering, het verminderen van de snelheid en het opvolgen van instructies. Heeft u vragen? Er is een inloopspreekuur op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in de uitvoerderskeet Korte Waarder ter hoogte van huisnummer 24.

Bron: Kijk op Bodgraven-Reeuwijk 8 januari 2020