Opening nieuwe keuken Wierickehuis

NIEUWERBRUG - Het Wierickehuis heeft nu een veilige, moderne, energiezuinige, gasloze en vooral een grotere keuken, die gebruikt wordt voor de commerciële doeleinden van TAP-evenementen en waar alle verenigingen gebruik van kunnen maken. De vrijwilligers van het Huis van Alles Nieuwerbrug kunnen hier bijvoorbeeld elke eerste dinsdag van de maand hun maaltijden bereiden voor hun gasten. Herman Geers van de gemeente verrichtte de openingshandeling door de zelfgemaakte bitterballen in de frituur te laten zakken samen met twee kookvrijwilligers van het Huis van Alles.

Bron: Kijk op Bodegraven-Reeuwijk 19 februari 2020

Heropening pop-up restaurant Nieuwerbrug

NIEUWERBRUG - Culinair genieten in de sfeervolle omgeving van De Bourgondiër in Nieuwerbrug, in maart staat het weer te gebeuren. Dan opent het inmiddels bekende pop-uprestaurant van ondernemer Patrick Olsthoorn haar deuren. Samen met zijn vaste chef-kok Lars laat Patrick graag zien wat De Bourgondiër nog meer te bieden heeft naast het faciliteren van feesten en partijen. "In maart starten we weer met ons tijdelijke restaurant-concept. Dat vinden we zelf ontzettend leuk om te doen en we gaan onze gasten ook echt verrassen met een heerlijk diner. Maar liefst vier gangen serveren we dit jaar. We zijn drie dagen in de week open gedurende de hele maand maart: elke woensdag, donderdag en vrijdag. De reserveringen lopen hard, sommige dagen zitten we zelfs al vol. Mensen die willen komen eten, raden we dan ook aan om een tafeltje te reserveren." Twee jaar geleden nam Patrick het initiatief om een tijdelijk restaurant te openen op zijn locatie, waar normaal gesproken besloten feesten en livemuziekavonden georganiseerd worden. Lars van den Bovenkamp bedenkt de lekkerste gerechten op basis van vis, vlees of vega. Het pop-upmenu wisselt wekelijks en ook al legt Lars de lat voor zichzelf hoog, het restaurantconcept van De Bourgondiër is toegankelijk voor iedereen. Reserveren? www.tap.nu/restaurant of telefonisch via 06-22667871.

Lees meer...

kinderdisco klein

Nieuwe opvoering Animoso

NIEUWERBRUG -Toneelklup Animoso uit Nieuwerbrug staat binnenkort weer op de planken met een opvoering van 'Ik ben er wel, maar... ik ben er niet!', een klucht in twee bedrijven, geschreven door Jan Tol en Astrid Baijs. Het stuk speelt zich af in een hotel dat tijdelijk wordt gerund door Evert. Zonder enige ervaring in het hotelwezen probeert hij zo goed en zo kwaad als het gaat de zaken in goede banen te leiden. En dan... een gaslek, het bad verstopt en een deur op slot? Kom kijken naar de opvoering van de klucht op zaterdag 8 februari, vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari. De deuren van het hotel in het Wierickehuis (Graaf Albrechtstraat 1, Nieuwerbrug) zijn om 19.15 uur geopend en om 20.00 uur start de voorstelling.
Kaarten (a 10 euro, incl. drankje in de pauze) zijn online verkrijgbaar via animoso.nu of fysiek tijdens de reguliere openingstijden van het Huis van Alles in het Wierickehuis of op dinsdagavond 4 februari en donderdag 6 februari tussen 19.00 en 21.00 uur. Let op! Op vrijdagavond 14 februari is de opvoering van de klucht speciaal geschikt gemaakt voor doven en slechthorenden. Meer informatie? Neem contact op met Conny van Bemmel (06-48829288).

Bron: Kijk op Bodegraven Reeuwijk 20 januari 2020

Lees meer...