Elke donderdag- en vrijdagavond in maart serveren wij een wisselend 3-gangendiner in het pop-up restaurant van Tapperij de Bourgondiër. Genieten van heerlijk eten met vrienden, familie, collega's of gezellig met z'n tweetjes.

Met dit tijdelijke concept hebben wij vorig jaar veel mensen laten kennismaken met onze feestlocatie én onze keuken. Graag willen wij onze culinaire verrassingen nog een keer met u delen.

Ons restaurant is sfeervol, laagdrempelig en onze kok Lars verzorgt in de maand maart een smaakvol menu van 3 gangen. Of u samen komt eten of met een grote groep, laat het ons van te voren even weten door een tafel te reserveren. Dan houden we rekening met uw komst.

Ervaar zelf de uitgebreide culinaire mogelijkheden van Tapperij de Bourgondiër, niet alleen als cateraar tijdens feesten en partijen, maar ook in ons restaurant. Voor € 28,75 kunt u elke week in maart een wisselend menu van ons verwachten tijdens een compleet verzorgde avond met een Bourgondisch tintje.

U kunt een tafel reserveren via www.tap.nu/reserveren of direct bij Patrick Olsthoorn via 06-22667871 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heel graag tot ziens in Tapperij de Bourgondiër! www.tap.nu/restaurant

Pin It