We zijn inmiddels alweer ruim drie maanden bezig om de winkel naar onze zin te maken. De schappen zijn weer goed gevuld met een ruim en divers assortiment. Van diverse wijn en boerenkaas van Van der Bas, tot heerlijke verse broodjes en kipproducten van poelier Wil de Wit. Daarnaast hebben we ook diverse producten uit bijvoorbeeld het Midden-Oosten. U bent altijd welkom om eens rond te snuffelen en als u iets niet kunt vinden zijn we graag bereid om te helpen. We proberen de prijzen vergelijkbaar te houden met andere supermarkten en wij kunnen eventueel ook u boodschappen bezorgen in het weekend.

Openingstijden:
We zijn elke dag van 8.00 tot 19.00 uur geopend. Op zondag gesloten. Op vrijdag 25 december, 1e kerstdag, zijn wij gesloten, zaterdag 26 december, 2e kerstdag, zijn we open van 10.00 tot 17.00 uur.

Omdat het donker en koud is in de winter, sluiten we vanaf 1 januari om 18.00 uur. In het voorjaar, als de tijd van gezellig buitenleven weer aanbreekt, zullen we weer langer open zijn.

We wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021!
Tot ziens,
Dhia en het team van de Dagwinkel.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 085-0608447

Sinds 1 september is Dhia de nieuwe eigenaar van de Dagwinkel Nieuwerbrug. Hij heeft de laatste tijd heel veel verbeteringen gebracht aan zijn winkel.
Elke dag probeert hij verbeteringen te maken. Zoals velen van jullie weten hebben wij veel nieuwe dingen in ons winkel.

Denk bijvoorbeeld aan onze internationale producten. Ook hebben wij nieuwe verse gebak van onze eigen bakkerij in Scheveningen, De Plasman.
Wij hebben nieuwe gesorteerd gebak en gedecoreerde taarten en halal frikandelbroodjes.
Ook hebben wij nieuwe speciale midden-oosten Aarse desserts gemaakt in Nederland, Baklava.
Daarnaast hebben wij ook altijd verse groenten en fruit uit Vlooswijk.
Ook hebben wij de zo geliefde kaas van Van Der Bas. Wij hebben Extra Belegen, Jong Belegen, Belegen en Oud kaas.
Wij hebben ook nog eens vlees van RijnRund, de beste vlees van eigen bodem. Hij laat zijn kalfjes altijd heel lang met hun moeders lopen, omdat zij dan een minder stressvol leven leven, waardoor het vlees veel donkerder en rijper is en het smaakt als het vlees van vroeger.
Ook hebben wij speciale wijn in ons assortiment.

Wij doen altijd onze uiterste best om u vrolijk de winkel te laten verlaten, want als jullie niet tevreden zijn, zijn wij dat ook niet.

Wij hopen u graag snel te zien en tot de volgende keer!

Pin It