Aanhouding bij A12 na schietpartij

NIEUWERBRUG - De politie heeft na een achtervolging op de A12 bij de afrit Nieuwerbrug de verdachten van een schietpartij aangehouden. De schietpartij vond vrijdagavond om 21.25 uur plaats. Een man raakte hierbij gewond. Het slachtoffer was volgens de politie nog aanspreekbaar. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen zou vanuit een auto geschoten zijn, waarna de daders vluchtten. De verdachten konden na een achtervolging op de A12 worden aangehouden bij de afrit Nieuwerbrug. De toedracht van de schietpartij is nog onbekend.

Bron: AD Woerden 12 oktober 2020

Afronding en voortzetting nieuwe werkzaamheden

NIEUWERBRUG - Naar verwachting worden de werkzaamheden - het asfalt en de bestrating opbreken, de kantopsluiting vernieuwen, nieuwe bestrating leggen en kolken/putten vervangen/herplaatsen - aan de Hoge Rijndijk in het werkgebied vanaf het kruispunt Hoge Rijndijk en Bekenespad tot aan het kruispunt Hoge Rijndijk en 's-Gravenhof 2 oktober afgerond. Inmiddels zijn er aan de Hoge Rijndijk meerdere dwars- en langs-parkeervakken gerealiseerd.
De werkzaamheden worden in week 41 en 42 voortgezet tot het volgende kruispunt, de Burg. Bruntstraat. In week 43 zullen er asfaltwerkzaamheden plaatsvinden op de Hoge Rijndijk. Vanaf huisnummer 35 tot het kruispunt met de Burg. Bruntstraat. Er wordt in deze week gestart met enkele voorbereidende werkzaamheden, waarna er op woensdag 21 oktober wordt geasfalteerd. Tevens wordt er eind van week 43 gestart met het volgende werkvak: Kruispunt Hoge Rijndijk en Burg. Bruntstraat tot het kruispunt Hoge Rijndijk en J.W. Frisostraat.

Bron: Kijk op Bodegraven-Reeuwijk 7 oktober 2020
Pin It