Speciaal voor deze koude dagen hebben de Buurtsportcoaches hun handen uit de mouwen gestoken. Met de activiteiten van SenW houd je jezelf warm. In de kerstvakantie is er genoeg te doen voor kinderen, jongeren en volwassenen.SenW Kerstvakantie

Voor kinderen is op maandag 21 december een Sport Try-Out in Sporthal de Sporthoeve. Verschillende verenigingen vanuit de gemeente hebben hun ochtend vrij gehouden voor deze gelegenheid. Tijdens de Sport Try-Out kunnen de kids er zelf achter komen welke sport bij hun past.

Kinderen bruisen van energie, maar hoe zit het met de volwassenen onder ons? Persoonlijk welbevinden en een positieve gezondheid kan zeker nu niet vergeten worden. De activiteit Flex & Relax speelt hier op in. Maandagavond 28 december, in sporthal de Meerkoet, vind een Sport Try-Out voor volwassenen plaats waarbij de combinatie van sport en ontspanning centraal staat. De avond wordt verzorgd door lokale aanbieders. Op deze manier kunnen de plaatselijke partijen zich presenteren terwijl de inwoners ontdekken wat hun gemeente te bieden heeft.

Ook de jongeren worden niet vergeten door de Buurtsportcoaches. Op dinsdagmiddag 29 december staat een spannende sportmiddag in het donker op de agenda. Deze middag zullen de glow-lights zorgen voor vernieuwing, plezier en sensatie. Alle jongeren tussen de 10 en 15 jaar zijn van harte welkom zich te laten verassen tijdens de Glow Sport in sporthal de Sporthoeve.

Kortom, niemand hoeft zich te vervelen! Wil je je inschrijven of wil je meer informatie? Ga dan naar www.senw-br.nl en vind jou activiteit onder de kopjes: Buurtsportcoaches – Activiteiten & Evenementen.

 

Pin It