Programma 

ORANJE BINGOMIDDAG WOENSDAG 26 APRIL

Woensdag 26 april is er weer een oranje bingo in het Wierickehuis voor Jong en Oud. We beginnen om 15.00 uur. De Oranjevereniging zorgt voor koffie met iets lekkers en leuke prijzen voor bij de bingo. We spelen dan 5 rondjes bingo en een boekje voor 5 rondjes kost € 5,00. Daarna gaan we met elkaar heerlijke pannenkoeken eten. Wij hopen weer veel mensen te zien in het Wierickehuis.

KONINGSAVOND VOOR JONG (EN OUD) 26 April

Dit jaar willen we Koningsdag feestelijk laten beginnen op de avond vóór de 27ste. Iedereen kan dan alvast in de stemming komen onder het genot van een drankje en gezellige muziek uit de 80’s & 90’s in Tapperij de Bourgondiër. Vanaf 20.00 uur.

KONINGSDAG 27 APRIL 

Alle activiteiten worden gehouden op of bij het plein voor het Wierickehuis van 10.00 tot 18.00 uur. Alles is contant betalen deze dag!

VRIJMARKT

We beginnen deze ochtend van 10.00 tot 12.00 uur met een vrijmarkt, Let op i.v.m. de opbouw en veiligheid kan je pas vanaf 09.15 uur op het plein om je spullen klaar te leggen voor de verkoop. Er is natuurlijk een springkussen, en een grote stormbaan, of laat je schminken als een prinses, dier of gewoon met een vlaggetje op je wang en je kan een prachtig ballonfiguur laten maken.
Voor het Wierickehuis komt er een terras voor een heerlijk kopje koffie/thee of een ander lekker drankje! En voor wat lekkers te eten kunt u terecht bij de foodtruck van TAP on TOUR.
Van 12.00 tot 13.00 uur is de Brandweer Nieuwerbrug aanwezig met activiteiten voor jong en oud.

Muziekprogramma van 12:30 uur tot 18:00 uur

MARCO DE HOLLANDER komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.
De heren van “HELEMAAL TOP” uit Bodegraven/Zwammerdam komen weer een toppersshow neerzetten. Met De Toppers als voorbeeld zingen zij veelal medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden.  
HUGO BEIJEMAN is onze enige echte beroemde Nieuwerbrugse volkszanger. In 20 jaar tijd heeft hij veel optredens verzorgt in cafés, op bruiloften, partijen en evenementen. Hij doet dit samen met zijn geluidsman John Beijeman, die zijn zingen ondersteund met een drive in discotheek Johnny Tirol. 
DJ JOHNNY TIROL draait de hele koningsdag tussen alle optredens zijn gezellige muziek. 
DE DIKDAKKERSKom pak je lasso maar……!De mega hit “Cowboys en Indianen” en het “Vliegerlied” kennen de meesten mensen wel. De dikdakkers geven 100% feestgarantie door interactie met het publiek.
Mid West Cover band De coverband uit Bodegraven. Deze band bestaat sinds 2016 en het repertoire word steeds uitgebreid met nieuwe nummers. Ze spelen tophits van Johnny Cash, Eric Clapton, The Golden Eariing, The Rolling Stones, Dire Straits tot Status Quo, solo’s van Pink Floyd en Santana, Fleetwood Mac maar ook een nederlandse meezinger zoals Blauw en het is stil in mij ontbreken niet.

Wij willen u vragen of u zelf uw donatie Wij willen u vragen of u zelf uw donatie à € 5,- aan ons wil overmaken.
Rekeningnummer Regiobank: NL33 RBRB 0674 5966 09
Ten name van: Oranjevereniging te Nieuwerbrug ovv uw naam en adres.
Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!
Wilt u ons nog ondersteunen als vrijwilliger of sponsor?
Neem dan contact op met Marianne Hogendoorn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-20107397.

Deze koningsdag is niet mogelijk zonder alle vrijwilligers en sponsors die ons ondersteunen, Daarom willen wij die nu al hartelijk bedanken.

SPONSORS BEDANKT!

Heating Service  installatie techniek B.V., Kleywegen B.V., Dera Lijmwerken, Bouwkundig onderhouds-bedrijf Peter Leeflang, De Notenspecialist, Hoveniersbedrijf Aad van Zanten, Timmer- en onderhoudsbedrijf Baars, Back-up V.O.F., Florijn administraties, Michel Ravesteijn voegwerk en gevelonderhoud B.V., Weku Kunststoffen industrie, Onderlinge “Rijn en Aar” verzekeringsmaatschappij, Dirk de Wit veehandel, Boer bouw B.V., Mobiel van Bemmel, Topsnowshop, HPM Project & Interieur bouw, Autoservice Jaron, L. van der Beek Bouw- en onderhoudsbedrijf, AS beveiligingstechniek B.V., Akron auto’s, Poll promotions, Jan Boers Voegafdichtingen, Verhoef Dairy Farm, Bert Boer, Paul & Paul zonwering, Plus Hoogendoorn, W Verburg vof, Ons Fonds “Wierickeland”, Petra’s Schoonheidssalon, Sans Haarsalon, HC&H, van Poppel Elektra, Van Der Putten Events, Nico Versluijs, Rene Lekkerkerker Schilderwerken, Piet van der Neut, Verdoold Bouwbedrijf, C&C Design.

Pin It